Rólam


Halasiné Czékmán Andrea, három lány édesanyja és egy óriás uszkár boldog gazdája vagyok. Hódmezővásárhelyen élek férjemmel és legkisebb lányommal.Első végzettségemet a Juhász Gyula tanárképző Főiskolán matematika – fizika szakon szereztem, a mai napig tanítok. Erősen empatikus egyéniségem miatt a munkámban és magánéletemben is nagyon sok ember fordult hozzám karrier és személyes problémák megosztása és közös gondolkodás végett. Mindig maximális figyelemmel hallgatom meg a hozzám fordulókat. Objektív látásmóddal segítek a dolgok minél szélesebb körüljárásában és a lehetséges utak közötti választásban. Hogy minél szakszerűbben tudjak segítséget nyújtani, coach, mediátor és tréner képesítést szereztem. Üléseimet ontológiai alapú coaching szemlélet alapján építettem fel, amelyet a Dr Kollár Coaching Iskolacsoport képzésén végzett tanulmányaimra alapoztam. Kiemelt területeim a karrier- és életvezetési tanácsadás, coaching területén belül a munkahelyi és magánéleti elakadások továbblendítése az önismeret, a kommunikáció és az érzelmi intelligencia fejlesztésével, konfliktusok megoldása, segítség abban, hogy hogyan álljuk meg helyünket sikeresen az üzleti világban, a munkahelyen és a családban. Abban tudok segíteni, hogy visszanyerje, felépítse önbizalmát, felismerje és megszilárdítsa erősségeit, sikerre vigye munkahelyi és magánéleti elképzeléseit, vagy meg tudja hozni élete fontos döntéseit. Életünk három szegmense családunk, önmagunk és munkánk. Ha ezek bármelyikében sikerül megoldást találnunk egy problémára, azzal mindhárom területet jó irányba változtatjuk.Mindannyian a ránk jellemző módon értelmezzük környezetünket és benne magunkat, ezzel korlátozva észrevételeinket, lehetőségeinket. A korábbi megoldásaink alkalmazása, ismételgetése blokkolja előrehaladásunkat. Fontos feladatomnak tartom, hogy ezeket a korlátozó gondolkodás és viselkedés mintákat felismertessem a hozzám fordulóval, és látókörét kitágítva új sikeres perspektívát mutassak neki.

„Ha szárnyak nélkül születtél, ne akadályozd semmivel, hogy kinőjenek… Kelj föl korán, dolgozz keményen. Nem fog megártani: a fejed dolgozik, a tested tevékeny.”

Coco Chanel

Oszi az óriás uszkár 4 éve lett a társam és nagy tanítóm. Terápiás kutyának szántam, de kiderült, hogy ez nem neki való. Vele a kutyás sportok irányába indultam, obedience és a dog dancing ágazatokban vizsgázunk és versenyzünk, de nem zárkózunk el semmitől. Imádok tanulni és az állatasszisztált terápia is a céljaim között szerepel, ezért habilitációs kutyakiképző képesítést szereztem. Mindig szeretem szélesíteni a látókörömet, és átadni a megszerzett tudásomat, ezzel is segítve az emberek fejlődését, ezért elvégeztem a dog dancing oktatói, a hoopers instruktori és a Do as I do képzést is. Alapító és kuratóriumi tagja vagyok a Puha Mancsok – Segítő Állatok és Természet Alapítványnak.

Mivel gyakran ugyanazok a témák, problémák bukkannak fel az edzéseken és a coaching ülések során, így elkezdtem tudatosan összekötni a kutyázást és az élet más területeit, megmutatni, hogy a kutyás lét kapcsán elsajátított hozzáállás és készségek egy kis újra értelmezéssel sikeresen átültethetők az élet más kihívásaira.