SZABJUK TESTRE A JÖVŐDET A SAJÁT STÍLUSOD SZERINT!

Ontológiai coaching

Segítő folyamat, tanulási szituáció olyan esetekben, ahol az előzetes elvárások kudarcot vallottak. Az általam használt módszer új látásmódot ad, megváltoztatja a problémához való viszonyulást. Ezzel olyan képességek birtokába helyezi a jelenlévőt, amelyekkel képes lesz változásokat előidézni és amelyek az élet számos területén lehetővé teszik egy nem várt probléma sikeres megoldását a
jövőben is.

Az ontológiai coaching szemlélete alapján nem a problémákat kell elemeznünk, megváltoztatnunk, hanem a gondolkodásmódunkat, ahogy közelítünk hozzájuk. Mindenki a maga sajátos módján értelmezi, magyarázza az őt körülvevő világot, amelynek ő maga is részese. Ezzel egyben leszűkíti, gátolja a jövőbeli lehetőségeit. Az ontológiai coaching abban segít, hogy a coachee megtalálja azokat a korlátozó, elavult értelmezéseket, amelyek a válságot, elakadást előidézték és egyben lecserélje működő gondolatokra, vislkedésmintákra.

Az ontológiai alapon végzett coach a kliens nyelvhasználata, érzelmei alapján feltárja az általa elképzelt világot és segít kitágítani azt. Ezzel lehetőséget biztosít, hogy több szempontból lássa a világot és kiszabaduljon a céljai megvalósulását akadályozó megszokásokból. Nem a múlt béli eseményeket elemzi, nem a probléma megszüntetésére koncentrál, hanem új életstratégiát tervez.

Az ontológiai coaching cselekvésre irányuló coaching, a résztvevőt változásra buzdítja. Elméletét tudósok dolgozták ki és folyamatosan fejlesztik tovább, elsajátítása alkalmazása tanulást igényel.

Életvezetési coaching 

Több örömre, elismerésre, megbecsülésre vágysz? Nincs kivel megbeszélned a problémáidat? Segítséget keresel a nehéz időkben az életben adódó nehézségek megoldásában?  Hiányzik egy követendő irány? – Segítelek a személyes fejlődésben, támogatlak abban, hogy megfogalmazd és elérd céljaid, megvalósítsd álmaid életútját, hozz minőségi változást az életedbe, élj harmóniában önmagaddal és másokkal, használd ki jobban a meglévő képességeidet, lehetőségeidet.

Döntés
Akadályok leküzdése
Célkitűzés
Életmódváltás
Önbizalom
Önismeret
Időmenedzsment

Kapcsolati coaching 

Párválasztás, gyerek szülés, munkavállalás, válás kapujában állsz? Hatékonyabban szeretnél kommunikálni? Harcolsz a figyelemért, a szóért? Teljesebb képet szeretnél társas kapcsolataidról?

Kommunikáció
Konfliktuskezelés
Objektív látásmód kialakítása
Párválasztás
Szülés
Válás

Karrier coaching 

Szeretnéd tudni milyen foglalkozás való neked? Olyan feladatra vágysz, amelyben több önmegvalósítást találsz? Fáradtnak kiégettnek érzed magad? –  Segítek felkutatni lehetőségeidet, erősségeidet, mozgósítani a kompetenciáidat. Segítek kilábalni a válságból, hogy tartósan eredményesebb, versenyképesebb, piacképesebb legyél.

Pályaválasztás
Munkahelyváltás
Visszatérés a munkába